Sheep and Goat Consult er en selvstændig virksomhed, ejet af Agronom Annette Rosengaard Holmenlund. Annette har fra 1997-2004 år fungeret som konsulent på Videnscenter for Landbrug. Siden 2005 har Annette fortsat rådgivningen af fåre- og gedeavlere i avl, fodring, pasning, sygdomsforebyggelse og staldindretning.

Annette arbejder desuden med naturplejeprojekter med får. I 2007 udgav hun bogen Hyrdetimer – Håndbog i fårehold og naturpleje. Bogen er solgt i snart 2000 eksemplarer.

Annette Rosengaard Holmenlund har undervist i husdyrhold for danske og internationale klasser på Kalø Økologisk Landbrugsskole fra 2006- 2012.

SheepSkills Logo print

Sheepskills Kurser

Vi deltager i et udvekslings kursus for fåreavlere med Island og Litauen i 2015. Her kan 6 fåreavlere fra hvert af de 3 lande besøge hinanden.

I 2009 til 2011 blev Sheep and Goat Consult partner i det internationale e-learnings program Sheepskills, som i fællesskab udviklede undervisningsprogrammer i alle vigtige aspekter om får. Kurserne kan specialpakkes til de brugergrupper, som vil anvende kurset og diskutere deres fårehold med hinanden og kursuslederen. Få fat i Annette, hvis du vil deltage i online kurser.

Skal du bruge Sheep and Goat consults logo?

Klik på billedet og det åbner i en ny fane

Hvem arbejder vi sammen med?

Botaniker Mons Kvamme, Ballast Naturhistoriske Fagtjeneste, Bergen

Lyngheisentret i Bergen

Fårehyrde Jan Seerup med Hammershuslam

Fårehyrde Berit Kiilerich på Lystbækgård

Gedeavler og Osteriejer Dorthe Sørensen Tebstrup Gedeosteri

Dyrlæge Birgit Agner Petersen

Nymindegab Græsningslaug

Danmarks Naturfredningsforening

Dansk Fåreavl

Økologisk Landsforening

Videnscenter for Landbrug

Agrotech

Herning Kommune

Lemvig Kommune

Rinkøbing Skjern Kommune

Naturstyrelsen Bornholm

Naturstyrelsen Blåvandshuk

og mange andre.